Golf


ET GOLFPARADIS.....
Costa Blanca er kendt for sine dejlige golfbaner. Den helt klare fordel er, at den årlige gennemsnitstemperatur ligger på 21 gr., hvilket gør, at man kan spille golf året rundt.

Med greenfee priser på omkring 45 Euro er det muligt at komme til at spille nogle spændende baner. Der ligger adskillige baner indenfor 1 times kørsel, hvoraf de 5 ligger inden for 10-20 minutters kørsel. Disse baner er alle med internationalt handicap, her er bl.a. blevet spillet Mediterannean Open, med alle de professionelle spillere.

Campoamor - eksklusiv og varierende:
Campoamor Golfklub er en pragtfuld, flot og spændende bane.
Færdiggjort i 1998 og fremstår særdeles attraktiv.

Klublokaler og proshop ligger på en af de højest placerede grunde i området, med panoramaudsigt over Middelhavet og Torrevieja.

Når man kommer derud, vil man se indgangen til Las Ramblas Golf klub, som ligger lige op ad Campoamor, men som er en helt anderledes bane.

Las Ramblas:

Banen er 7 år gammel og er i dag en meget populær golfbane for især de mere rutinerede spillere.

Las Ramblas ligger, ligesom Campoamor, i et idyllisk og kuperet terræn.

Villa Martin:
Villa Martin var den første bane, som blev etableret i Torrevieja området. Banen er omgivet af boliger på alle sider.

La Marquesa:
Denne bane åbnede i 1989 og er designet af Justo Quesada Samper. Den er placeret imellem 2 bjerge, som gør sceneriet meget flot. Endvidere ligger der mange huse tæt på banen, som er med til at skabe en speciel, "tæt" fornemmelse. Den er ikke special svær, men har dog visse lange huller og kræver, at man tænker golf, da der flere steder går vandløb på tværs.

La Finca:
La Finca banen ligger i Algorfa, ca. 15 km. fra Torrevieja. Banen åbnede i marts 2002 og fremstår i en fortræffelig stand. Banen ligger smukt placeret i et åbent område med udsigt til bjerge og byen Algorfa.

Banearkitekten har gjort et fantastisk arbejde med bl.a. opførelsen af et kunstigt vandløb og med broer.
Omgivelserne er fantastiske, og det er tydeligt at udbyggerne har lagt stor vægt på kvalitet. Restaurant, proshop m.v. er opført i "Finca" stil, og fremstår indbydende, både hvad angår lokaler, som menu og betjening.